Bouwtekeningmaken.com | Kosten bouwtekening aanbouw

Binnen 24 uur een reactie

Bouwtekening aanbouw

Een grotere woonkamer of een extra grote leefkeuken. Een aanbouw aan uw woning maakt het u een stuk comfortabeler. Het is altijd aan te raden om van deze aanbouw een bouwtekening te laten maken. Alle specificaties liggen dan vast. De exacte afmetingen van de aan- of uitbouw, de dikte van de isolatie, het type kozijnen: dit soort technische zaken worden verwerkt op een bouwtekening. Er is dan voor de aannemer geen ruimte voor een eigen invulling, waardoor u ook krijgt waarvoor u betaalt.

Vraag offerte aan
×

Onze voordelen

Waarom kies je voor ons?

Bouwtekeningmaken.com | Supersnel

Snel een offerte

Krijg binnen een dag je offerte. Helemaal op maat. Supersnel toch?

Iedere dag bereikbaar | Bouwtekeningmaken.com

Goed bereikbaar

Wij zijn iedere doordeweekse dag bereikbaar per mail en telefoon.

Eerlijke prijs | Bouwtekeningmaken.com

Bespaar geld

Beperk bouwfouten tot het minimum met een goede bouwtekening.

Vakkundig | Bouwtekeningmaken.com

Vakkundig

Met meer dan 10 specialisten bieden we jou de beste kwaliteit.

Bouwtekeningmaken.com | Kosten bouwtekening aanbouw

Bouwtekeningmaken.com

Kosten bouwtekening aanbouw

De kosten van een bouwtekening worden sterk beïnvloed door alle stappen die ondernomen moeten worden. Schakel daarom een bouwkundig tekenaar en/of architect in via bouwtekeningmaken.com en laat een goede bouwtekening maken van uw droomhuis/droomwoning. Eerst wordt op basis van uw wensen een schetsontwerp gemaakt, waarna de bouwkundige tekeningen worden opgesteld. Vervolgens maken we de bouwbesluitberekeningen, een BENG-berekening en vragen we de omgevingsvergunning voor uw droomhuis/droomwoning aan (voorheen bouwvergunning).

Neem contact op

Bouwtekeningmaken.com | Aanvraag omgevingsvergunning

Bouwtekening laten maken

Aanvraag Omgevingsvergunning

Het bouwen van een aanbouw aan uw woning kan niet zomaar. Bij kleine bouwwerken hoeft geen omgevingsvergunning te worden aangevraagd als je voldoet aan enkele spelregels. Of je een omgevingsvergunning nodig hebt, kun je laten controleren door onze adviseurs. Neem contact op en ontvang binnen 24 uur een offerte.

Neem contact op

Optie constructie | Bouwtekeningmaken.com

Bouwtekening laten maken

Optie: Constructie

Naast een bouwtekening van uw huis moet een constructeur controleren of de toegepaste constructie veilig is, bijvoorbeeld of een stalen balk of een houten balklaag wel sterk genoeg is. Deze berekening moet worden gemaakt middels een constructietekening en is ook onderdeel van de overeenkomst met uw aannemer. Als u een vergunning moet aanvragen, dienen de volgende berekeningen en tekeningen ook aangeleverd te worden bij uw gemeente:

  • Constructieberekeningen
  • Constructietekeningen (funderingsplan, verdiepingsvloeren, kapplan)
  • Constructiedetails

Vraag offerte aan

Kosten aanbouw | Bouwtekeningmaken.com

Bouwtekening laten maken

Kosten aanbouw

Door het plaatsen van een aanbouw (of uitbouw) kunt u uw bestaande woonruimte uitbreiden. Daarmee zal de waarde van uw woning stijgen. Meerdere factoren spelen een rol bij het totale kostenplaatje, zoals het verschil in gevelindeling en het soort stenen. Wilt u inzicht krijgen in de kosten van uw aanbouw? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan

Review | Bouwtekeningmaken.com

Review

Dhr. / Mw. Clerx

Ze denken uitstekend mee

“Wij wilden een extra verdieping op ons huis plaatsen. bouwtekeningmaken.com denkt erg mee, zeker ook in relatie tot de welstandscommissie en het vergunningentraject. Daarbij komt hij zijn afspraken na, levert mooie nette tekeningen op die zowel in het vergunningentraject als tijdens het bouwproces prima voldoen! En dat alles tegen een scherpe prijs. Kortom, wij zijn zeer tevreden.”

Eén aanspraakpunt

Eén aanspreekpunt

Meer dan 10 specialisten staan voor je klaar

Naleving van bouwvoorschriften

Naleving van Bouwvoorschriften

Volgens de geldende wet- en regelgeving

Integrale kwaliteitsborging

Integrale kwaliteitsborging

Van tekeningen tot vergunningen, onder één dak