Bouwtekeningmaken.com | Bouwtekening laten maken

Particulieren

×
Particulieren

Bouwtekeningmaken.com

Particulieren

Als particulier vertrouw je op nauwkeurig technisch tekenwerk en de juiste vergunningen om succesvolle bouwprojecten te realiseren. In iedere fase van je bouwproject, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreiding, zijn gedetailleerde technische tekeningen en de juiste vergunningen cruciaal. Met de juiste bouwtekeningen en vergunningen zal het bouwproces soepel en volgens planning verlopen. Bouwtekeningmaken.com helpt je graag bij het maken van technische tekeningen en het aanvragen van de juiste vergunningen. Aarzel niet om vrijblijvend een adviesgesprek met ons aan te vragen, wij staan graag met onze expertise in technisch tekenwerk en vergunningen voor je klaar.

Vrijblijvend adviesgesprek

Goed om te weten

Wat is jullie werkgebied?

Omdat ons werk met name digitaal is hebben wij geen vast werkgebied. Indien nodig kunnen we daar naartoe rijden. Wij zijn alleen werkzaam voor projecten in Nederland.

Ik heb mijn tekening/ vergunning met spoed nodig. Kan dat?

Ja. Je kunt met spoedklussen bij ons terecht. Dankzij de grootte van ons team kunnen wij goed en snel schakelen. Hoe snel we kunnen opleveren is afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. We maken dit in goed overleg kenbaar voor we van start gaan.

Kan ik mijn vraagstukken vast aan jullie uitbesteden?

Ja, dat kan. Wij werken voor veel opdrachtgevers op vaste basis.

Zijn er nog andere diensten die jullie aanbieden en niet op de website staan?

Ja. Bouwtekeningmaken.com is onderdeel van Visional. Naast vergunningsaanvragen en technisch tekenwerk kun je ons ook inzetten voor * NOG INVULLEN *.

Overtuigd?

Wil je gebruik maken van onze dienstverlening? Of staat je vraag en antwoord er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op

Technisch tekenwerk

Bouwtekeningmaken.com

Technisch tekenwerk & vergunningen

Kloppend technisch tekenwerk en de juiste vergunningen zijn van essentieel belang in het bouwproces. Technische tekeningen zijn de rode draad tijdens het gehele bouwproces, waarbij elk aspect van het project wordt vastgelegd, van de fundering tot het dak. Bouwtekeningmaken.com begrijpt als jouw partner de essentiële rol van technisch tekenwerk en de juiste vergunningen in het bouwproces en biedt jou als particulier deskundige ondersteuning op dit gebied. De complexe regelgeving en eisen die gesteld worden bij bouwvergunningen, omgevingsvergunningen en sloopvergunningen kunnen verwarrend zijn. Het verkrijgen van de juiste vergunningen is niet alleen een juridische vereiste, maar ook een garantie dat jouw bouwproject voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Onze klanten

Wij werken voor

Logo Rodenburg zorgoplossingen
Logo spect
Logo Van Wees
Logo WTB
Logo Multiloods
Logo Rodenburg bouwkundige realisatie
Logo Casalt
Logo Maat en Looije

Bouwtekeningmaken.com

Bouwen op maat

Onze diensten strekken verder dan alleen technisch tekenwerk en vergunningen. Bij Bouwtekeningmaken.com begrijpen we dat jouw project uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw projectvereisten. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw visie om te zetten in nauwkeurige en gedetailleerde technische tekeningen. Als particulier kunnen wij de benodigde tekeningen zoals bouwtekeningen, bestektekeningen, uitvoeringstekeningen, ontwerptekeningen en werktekeningen verzorgen. Het uitbesteden van deze technische tekeningen stelt jou in staat om je te concentreren op andere aspecten tijdens het bouwproces. Daarnaast voorzien wij je van de juiste vergunningen om het bouwproces snel en soepel te laten verlopen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Review sterren

Fijn, jong en vriendelijk bedrijf. Denken goed mee met de klant en zorgen voor een optimale oplossing. Prettig tussentijds contact bij het aanpassing van tekeningen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Bouwtekeningmaken.com

Vrijblijvend adviesgesprek

Kiezen voor Bouwtekeningmaken.com als je partner voor technisch tekenwerk en vergunningen betekent kiezen voor nauwkeurigheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Wij streven ernaar om jouw bouwproject tot een succes te maken door je te voorzien van hoogwaardige technische tekeningen en de juiste vergunningen. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij iedere stap van je bouwproject. Met onze jarenlange ervaring in technisch tekenwerk en het verkrijgen vergunningen zijn wij je graag van dienst.

Vrijblijvend adviesgesprek

Eén aanspraakpunt

Eén aanspreekpunt

Meer dan 10 specialisten staan voor je klaar

Naleving van bouwvoorschriften

Naleving van Bouwvoorschriften

Volgens de geldende wet- en regelgeving

Integrale kwaliteitsborging

Integrale kwaliteitsborging

Van tekeningen tot vergunningen, onder één dak