Omgevingsvergunning Nijmegen | Bouwtekeningmaken.com

Alles wat je moet weten

Omgevingsvergunning Nijmegen

Als je van plan bent om te (ver)bouwen in de gemeente Nijmegen, heb je waarschijnlijk een omgevingsvergunning nodig. Hieronder lees je 6 belangrijke zaken die je moet weten over de omgevingsvergunning in Nijmegen.

offerte aanvragen
×

Onze voordelen

Waarom kies je voor ons?

Bouwtekeningmaken.com | Supersnel

Snel een offerte

Krijg binnen een dag je offerte. Helemaal op maat. Supersnel toch?

Iedere dag bereikbaar | Bouwtekeningmaken.com

Goed bereikbaar

Wij zijn iedere doordeweekse dag bereikbaar per mail en telefoon.

Eerlijke prijs | Bouwtekeningmaken.com

Bespaar geld

Beperk bouwfouten tot het minimum met een goede bouwtekening.

Vakkundig | Bouwtekeningmaken.com

Vakkundig

Met meer dan 10 specialisten bieden we jou de beste kwaliteit.

Wat is een omgevingsvergunning | Bouwtekeningmaken.com

Omgevingsvergunning Nijmegen

Wat is een omgevingsvergunning?

Een omgevingsvergunning is een vergunning die je nodig hebt voor bouw- en verbouwactiviteiten, maar ook voor het kappen van bomen, het aanleggen van een uitrit of het veranderen van een monumentaal pand. In de gemeente Nijmegen vraag je deze vergunning aan bij de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. In de meeste gevallen heb je een omgevingsvergunning nodig als je gaat bouwen of verbouwen. Maar ook als je bijvoorbeeld een monumentaal pand wilt veranderen of een uitrit wilt aanleggen heb je vaak een omgevingsvergunning nodig. Wil je weten of je een omgevingsvergunning nodig heeft voor jouw plannen? Neem dan contact op met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen.

Vraag offerte aan

Aanvraag omgevingsvergunning | Bouwtekeningmaken.com

Omgevingsvergunning Nijmegen

Hoe vraagt u een omgevingsvergunning aan?

Je vraagt een omgevingsvergunning aan bij de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Je kunt hiervoor terecht op de website van de gemeente Nijmegen. Hier vindt je ook een stappenplan om je te helpen bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. Het kan enkele weken tot enkele maanden duren voordat je een omgevingsvergunning heeft. Dit is afhankelijk van de aard en omvang van jouw plannen en eventuele bezwaarprocedures. Houd hier rekening mee bij het maken van je planning.

Veelgestelde vragen

Kosten omgevingsvergunning | Bouwtekeningmaken.com

Omgevingsvergunning Nijmegen

Wat zijn de kosten van een omgevingsvergunning?

De kosten van een omgevingsvergunning verschillen per gemeente en zijn afhankelijk van de aard en omvang van jouw plannen. Op de website van de gemeente Nijmegen vindt je meer informatie over de kosten van een omgevingsvergunning in Nijmegen. Als je zonder omgevingsvergunning gaat bouwen of verbouwen, riskeer je een boete of zelfs het stilleggen van je bouwactiviteiten. Ook kan het zijn dat je jouw bouwactiviteiten ongedaan moet maken. Voorkom deze vervelende situaties en vraag op tijd een omgevingsvergunning aan.

Vraag offerte aan

Review | Bouwtekeningmaken.com

Review

Dhr. / Mw. Clerx

Ze denken uitstekend mee

“Wij wilden een extra verdieping op ons huis plaatsen. bouwtekeningmaken.com denkt erg mee, zeker ook in relatie tot de welstandscommissie en het vergunningentraject. Daarbij komt hij zijn afspraken na, levert mooie nette tekeningen op die zowel in het vergunningentraject als tijdens het bouwproces prima voldoen! En dat alles tegen een scherpe prijs. Kortom, wij zijn zeer tevreden.”

Eén aanspraakpunt

Eén aanspreekpunt

Meer dan 10 specialisten staan voor je klaar

Naleving van bouwvoorschriften

Naleving van Bouwvoorschriften

Volgens de geldende wet- en regelgeving

Integrale kwaliteitsborging

Integrale kwaliteitsborging

Van tekeningen tot vergunningen, onder één dak